Italian Summer

החופים, הנופים, הקולינריה, העיצוב והאופנה: איטליה היא היעד המושלם לחופשת קיץ חלומית

איטליה היא המקום המושלם ליהנות בו מהיסטוריה מפוארת, אמנות מרתקת, חופים ציוריים, נופים עוצרי נשימה, קולינריה משובחת ואופנה גבוהה. כולם נופשים עכשיו באיטליה, או חולמים על נופש באיטליה, וזו ההשראה הכי יפה לאיך להתלבש בקיץ. אז גם אם לא יוצא לכן לטוס לשם בקרוב, אנחנו מאוד ממליצים להתייחס לאיטליה כאל סטייט אוף מיינד ומוד-בורד.

התמונות צולמו במלון Four Seasons San Domenico Palace בסיציליה, שזהו גם המלון בו צולמה העונה השנייה של סדרת המופת "הלוטוס הלבן". הלוקיישן המרהיב ביופיו נבנה במאה ה-14 כמנזר, והוסב למלון בשנת 1896. הוא שוכן במבנה היסטורי בראש צוק הנישא מעל הים, וצופה אל הר הגעש אתנה והתיאטרון היווני.

המלון שיתף פעולה עם צמד המעצבים האיטלקי דולצ'ה וגבאנה, שעיצב מחדש את מתחם הבריכה והגנים מסביב עם הדפס "בלו מדטרנו" הכחול-לבן בהשראת חרס מיוליקה, מוטיב המושרש עמוק במורשת ובאמנות של דרום איטליה

האיטלקים התברכו בכמה מהאיים היפים והחופים הטובים ביותר שיש לים התיכון להציע בסיציליה, אמלפי, סרדיניה ועוד. אלו החופים הכי מומלצים על פי המומחים של Conde Nast Traveler (טיפ מאיתנו: צלמו מסך).

Atrani, Campania

Chiaia di Luna, Ponza

La Pelosa, Sardinia

Scala dei Turchi, Sicily

San Fruttuoso, Liguria

Spiaggia dei Conigli, Lampedusa

Marasusa, Calabria

Baia dei Turchi, Puglia

Cala Goloritzé, Sardinia

Vendicari Nature Reserve, Sicily

Cala Pulcino, Lampedusa

Cala di Volpe, Sardinia

Isola Spargi, Sardinia

Spiaggia delle Due Sorelle, Marche

Baia delle Zagare, Puglia

Cala Tonnarella, Sicily

Spiaggia di Sansone, Isola d’Elba

ממש כמו הפסטה שהחלה את דרכה באי הדרומי סיציליה והפכה לסמל קולינרי - כך גם הגלידה האיטלקית, שעברה שינויים רבים והשתכללה אינספור פעמים עד שהגיעה לדרגת אמנות והפכה למה שאנו מכירים ואוהבים היום. הגלידה האיטלקית היא החוויה המרעננת המושלמת בימי הקיץ החמים של ארץ המגף. רוב הגלידות האיטלקיות מיוצרות בייצור מקומי באופן ידני ולא על ידי מכונה כמו המדינות המערביות הגדולות.

מתכון לאפרול שפריץ
האפריטיף האיטלקי האולטימטיבי לקיץ

מרכיבים:

30-60 מ"ל אפרול (צלוי בחוזק שתרצו)
120 מ"ל צינזאנו, פרוסקו או יין מבעבע לבן יבש אחר
עד 30 מ"ל סודה
קליפה, פרוסה או פלח תפוז
קוביות קרח

שלבי ההכנה:

ממלאים את כוס השפריץ בקרח, מוזגים חצי כוס צינזאנו, מוסיפים אפרול, סוגרים בנגיעה של סודה, מקשטים בפלח תפוז ומערבבים קלות עם כפית ארוכה.

אופציה נוספת:

ממלאים חצי כוס באפרול, ובחצי הכוס הנותרת ממלאים בפרוסקו (כמעט עד הסוף). סוגרים את המשקה עם מעט סודה, מוסיפים פלח תפוז, מערבבים קלות עם כפית ארוכה.

אספנו עבורכן בקטגוריה מיוחדת את כל הפריטים לחופשה המושלמת באיטליה.

DISCOVER MORE