החופים, הנופים, הקולינריה, העיצוב והאופנה: איטליה היא היעד המושלם לחופשת קיץ חלומית
איטליה היא המקום המושלם ליהנות בו מהיסטוריה מפוארת, אמנות מרתקת, חופים ציוריים, נופים עוצרי נשימה, קולינריה משובחת ואופנה גבוהה. כולם נופשים עכשיו באיטליה, או חולמים על נופש באיטליה, וזו ההשראה הכי יפה לאיך להתלבש בקיץ. אז גם אם לא יוצא לכן לטוס לשם בקרוב, אנחנו מאוד ממליצים להתייחס לאיטליה כאל סטייט אוף מיינד ומוד-בורד.

התמונות צולמו במלון Four Seasons San Domenico Palace בסיציליה, שזהו גם המלון בו צולמה העונה השנייה של סדרת המופת "הלוטוס הלבן". הלוקיישן המרהיב ביופיו נבנה במאה ה-14 כמנזר, והוסב למלון בשנת 1896. הוא שוכן במבנה היסטורי בראש צוק הנישא מעל הים, וצופה אל הר הגעש אתנה והתיאטרון היווני.
המלון שיתף פעולה עם צמד המעצבים האיטלקי דולצ'ה וגבאנה, שעיצב מחדש את מתחם הבריכה והגנים מסביב עם הדפס "בלו מדטרנו" הכחול-לבן בהשראת חרס מיוליקה, מוטיב המושרש עמוק במורשת ובאמנות של דרום איטליה

האיטלקים התברכו בכמה מהאיים היפים והחופים הטובים ביותר שיש לים התיכון להציע בסיציליה, אמלפי, סרדיניה ועוד. אלו החופים הכי מומלצים על פי המומחים של Conde Nast Traveler (טיפ מאיתנו: צלמו מסך).
Atrani, Campania
Chiaia di Luna, Ponza
La Pelosa, Sardinia
Scala dei Turchi, Sicily
San Fruttuoso, Liguria
Spiaggia dei Conigli, Lampedusa
Marasusa, Calabria
Baia dei Turchi, Puglia
Cala Goloritzé, Sardinia
Vendicari Nature Reserve, Sicily
Cala Pulcino, Lampedusa
Cala di Volpe, Sardinia
Isola Spargi, Sardinia
Spiaggia delle Due Sorelle, Marche
Baia delle Zagare, Puglia
Cala Tonnarella, Sicily
Spiaggia di Sansone, Isola d’Elba

ממש כמו הפסטה שהחלה את דרכה באי הדרומי סיציליה והפכה לסמל קולינרי - כך גם הגלידה האיטלקית, שעברה שינויים רבים והשתכללה אינספור פעמים עד שהגיעה לדרגת אמנות והפכה למה שאנו מכירים ואוהבים היום. הגלידה האיטלקית היא החוויה המרעננת המושלמת בימי הקיץ החמים של ארץ המגף. רוב הגלידות האיטלקיות מיוצרות בייצור מקומי באופן ידני ולא על ידי מכונה כמו המדינות המערביות הגדולות.

מתכון לאפרול שפריץ
האפריטיף האיטלקי האולטימטיבי לקיץ
מרכיבים:
30-60 מ"ל אפרול (צלוי בחוזק שתרצו)
120 מ"ל צינזאנו, פרוסקו או יין מבעבע לבן יבש אחר
עד 30 מ"ל סודה
קליפה, פרוסה או פלח תפוז
קוביות קרח
שלבי ההכנה:
ממלאים את כוס השפריץ בקרח, מוזגים חצי כוס צינזאנו, מוסיפים אפרול, סוגרים בנגיעה של סודה, מקשטים בפלח תפוז ומערבבים קלות עם כפית ארוכה.
אופציה נוספת:
ממלאים חצי כוס באפרול, ובחצי הכוס הנותרת ממלאים בפרוסקו (כמעט עד הסוף). סוגרים את המשקה עם מעט סודה, מוסיפים פלח תפוז, מערבבים קלות עם כפית ארוכה.
